Geschiedenis

 

Het bedrijf "Haarman" is een echt familiebedrijf, dat van oudsher overging van vader op zoon. Vroeger stond op de plek van ons bedrijf de schoolmeesterswoning van meester Haarman. Zijn dochter trouwde met dhr. Nijhof. 
Hiervan stamt onze familienaam Nijhof af, maar het bedrijf heet nog altijd Haarman (ook wel "Meister Haarman"). Het is altijd een boerderij geweest met koeien etc. maar de paarden waren altijd al een grote liefhebberij van alle generaties. Zo’n 20 jaar geleden is de minicamping erbij gekomen. 
Op dit moment wordt het bedrijf gerund door de zussen Hilde, Riejanne en Lotte Nijhof, in de buurt beter bekend als "de Meiden van Haarman". Deze benaming hebben wij gekozen als naam van ons bedrijf: de Meiden van Haarman, of kortweg MVH
Zij kiezen echter geheel voor de paardenhouderij en de minicamping en de oude koeienstallen zijn inmiddels aangepast aan de paardenhouderij!

Contact

www.demeidenvanhaarman.nl Verwoldsweg 29
Laren Gld.
7245 VW
Hilde 06 18034099
Riejanne 06 54917833
Lotte 06 25176101
Albert 06 55915193

Het kan zijn dat wij telefonisch niet te bereiken zijn, dit ivm verstoring van de lessen. U kunt dan altijd een sms, app of mailtje sturen.
mvh@demeidenvanhaarman.nl